×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

hampus till kvartsfinal i ny onlinetävling

1
Den svenska stjärnan har säkrat en ny topplacering.
Den svenska IGL-stjärnan Hampus "hampus" Poser och hans lag Bleed Esports är klara för kvartsfinal i onlinetävlingen Hellcase Cup. Under måndagen vann Bleed sin åttondelsfinal mot det ryska laget Insilio efter att ha vänt 0-1-underläge till en 2-1-vinst.

Europa Bleed Esports
hampus, VLDN, Cypher, faveN, CeRq

Ryssland Insilio
Polt, sugaR, faydett, Pipw, FpSSS

Vinsten innebär att Bleed får spela kvartsfinal i tävlingen på tisdagen. Då ställs hampus mannar mot ännu ett ryskt lag i form av 1win som besegrade den svenska coachen Jonatan "Devilwalk" Lundbergs lag Guild Eagles i sin åttondelsfinal.

Bleed Esports vs 1win

Under vårsäsongen har hampus och Bleed redan bjudit på flera starka resultat i olika onlinetävlingar. Under april månad vann laget det europeiska Thunderpick World Championsip-kvalet och slutade tvåa i RES European Series 2 — resultat som bidragit till att hampus är den svenska spelare som spelat in näst mest prispengar hittills i år efter Ludvig "Brollan" Brolin.

Artikelbild: João Ferreira/PGL
Videokälla: RES/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..