×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Profilen avslöjar: Så ser kinesiska Counter-Strike-bot farms ut på insidan

1
Bot-farmarna uppges tjäna stora pengar på sin verksamhet.
Har du någonsin undrat hur en kinesisk CS2-bot farm ser ut på insidan? Nu behöver du inte undra mer.

CS-profilen Maksim "Gabe Follower" Poletaev har nämligen kommit över både bilder och en video som han menar föreställer ett kontor i Kina som bedriver bot farming i Counter-Strike 2. I ett uppmärksammat inlägg delade Gabe Follower under söndagen med sig av sitt material för sina följare på X.

"Fick precis intressanta bilder. Här är hur CS2-bot farms i Kina ser ut. Den sista bilden visar hur flera konton blivit VAC-bannade", skriver Gabe Follower i sitt inlägg.


Målsättningen för bot farmare är att farma cases och XP på en stor mängd konton. Genom att göra detta kan farmarna få tag i skins och spelkonton som sedan säljs vidare för vinst. Enligt Gabe Follower har bot farmare världen över tjänat en hel del pengar på verksamheten.

"För folk som frågar hur lönsamt det är. En av de mest populära bot panels skapades av en rysk utvecklare som heter Yury Fokin. Den billigaste prenumerationen på hans tjänst kostar $9,99 och kumulativt har hans användare tjänat över $1,5 miljoner dollar ($600k under den senaste månaden)", skriver Gabe Follower.

Den senaste veckan har antalet VAC-avstängningar kopplat till CS2-konton ökat och flera bedömare tror att avstängningarna är kopplade till just bot-farmare.

Artikelbild: Gabe Follower/X
Videokälla: Valve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..