×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

NIP-chefen bekräftar: Har signat en femte spelare

1
Ninjas In Pyjamas femma är återigen komplett.
Den svenska organisationen Ninjas in Pyjamas har värvat en femte spelare till sitt CS-lag. Det bekräftar organisationens vd Hicham Chahine genom ett inlägg på X.

I inlägget kommenterar Chahine ett uttalande som organisationens huvudcoach Richard "Xizt" Landström gjorde under sändningen av ESL Pro League. Den 33-åriga coachen sade då att NIP kan komma att presentera sin femte spelare "inom några dagar", något som Chahine alltså bekräftar.

"Bekräftat. Alla är signade och klara. Vi avslutar äntligen vår självpåtagna limbo. Vi är taggade, låt spelen börja!", skriver Chahine i sitt inlägg.


Redan några timmar innan Chahines inlägg florerade rykten på sociala medier om att NIP skulle ha signat den svenska Gamerlegion-spelaren Isak "isak" Fahlén. Ryktet tog ytterligare fart efter Chahines inlägg och den ryska CS-profilen harumis inlägg med uppgifterna har det senaste dygnet spridits flitigt på såväl X som på Reddit.

Att NIP värvat sin femte spelare innebär att laget för första gången sedan februari i år har en fulltalig femma utan stand-ins. Värvningen sätter punkt på den ombyggnation som organisationen genomfört efter att tre spelare samt lagets coacher bänkades i februari efter lagets misslyckade försök att nå Majorn i Köpenhamn.

Artikelbild: Pressbild/NIP och Adela Sznajder/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..